İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü 'kadının gücüne güç' katacak

İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü 'kadının gücüne güç' katacak

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde yer alan Kadınlar Kulübü, kadınların çalışma hayatı içindeki emeğini geleneksel anlayışların dışına çıkartmayı hedefliyor.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB) bünyesinde yer alan işletme çalışanları ve işverenleri tarafından temelleri atılan İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü, geliştireceği projelerle kadının gücüne güç katmayı amaçlıyor.

dsc4248-1.jpg

Kulüp, İAOSB bünyesinde çalışan kadınların emeklerini daha verimli, daha etkin ve gelir sağlayıcı bir düzeyde ortaya koymalarına destek olurken; eğitim, sağlık, kültür ve sanat alanlarında farkındalık ve iyileşme yaratmayı hedefliyor.

Gerçekleştirilen ilk toplantıda Begüm Karace ve Şule Karabağlı öncülüğünde temelleri atılan İAOSB Vakfı Kadınlar Kulübü; kültür ve sanat etkinliklerini ele alacak olan sosyal etkinlik, kreş, eğitim ve erken tanı çalışma grupları altında ‘kadını ilgilendiren ve kadını destekleyen’ çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor.

İAOSB Sanayici ve İş İnsanları Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın bir organı olarak faaliyet gösterecek Kadınlar Kulübü ile kadınların çalışma hayatı içindeki emeğini geleneksel anlayışların dışına çıkartmayı hedeflediklerini dile getiren kulübün kurucularından Begüm Karace; “Kadınlarımızın iş hayatlarındaki verimliliklerini, sosyo-ekonomik statülerini yükseltmek ve toplumun fiziksel ve mental sağlığını, huzur ve güvenliğini koruyarak destekleyecek projeler üretmek en birinci önceliğimiz. Bu kapsamda yemekli toplantılar, konser, balo, tiyatro, sergi, spor, gezi ve eğlenceli etkinliklerin yanı sıra geliştireceğimiz projeler için kurumlarla, yurtiçi ve yurtdışı vakıflarla, kamu ve özel kuruluşlarla karşılıklı iş ve iş birliği yapmayı planlıyoruz. Kadın; üretim, emek, hoşgörü, birlik, hedef demektir. Bizler de Kadınlar Kulübü olarak, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünden yola çıkarak kadınlarımızın gücüne güç katacak çalışmaları hayata geçirmeyi hedefliyoruz” ifadesinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.