IAS, önemli bir başarıya daha imza attı

IAS, önemli bir başarıya daha imza attı

Teknoloji firması IAS, Güney Kore ve partneri Dfocus, Hyundai Motor Company & GwangJu Global Motors (GGM) ortaklığındaki otomotiv projesini başarı ile tamamladı. Firmanın yeni nesil aracı Hyundai Casper, canias4.0 teknolojisi kullanılarak üretildi.

canias4.0 teknolojileri markası ile firmaların Endüstri4.0 yolculuklarında ihtiyaç duydukları tüm çözümleri tek bir çatı altında sunan IAS, endüstri 4.0 teknolojilerinin kullanıldığı, tam entegre, yeni nesil otomotiv üretim fabrikası GGM’deki projesini başarıyla tamamladı. Firmanın caniasERP teknolojisini kullanarak ürettiği Hyundai Casper aracı kullanıcı ile buluştu. Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in’in de tercihi olan araç, ülke gündemindeki en popüler ürünlerden biri haline geldi!

canias-erp-imaj-gorsel.jpg

Hyundai GGM Referans Projesi: caniasERP

IAS Güney Kore ve partneri Dfocus, Hyundai Motor Company & GwangJu Global Motors (GGM)’deki projesinin ilk faz çalışmalarına 2020 itibarıyla başladı. 2021 yılı itibarıyla finans grubu modülleri, proje modülü ve insan kaynakları modülleri canlı olarak kullanılmaya başlandı. 2021 yılının Eylül ayıyla beraber fabrikayla eş zamanlı olarak uçtan uca tüm üretim süreçleri canlı kullanıma alınarak, proje başarıyla tamamlandı. canias4.0 teknolojileri altında sunulan kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP kullanılarak üretilen Güney Kore’nin yeni nesil aracı Hyundai Casper, 1000 cc’lik motor hacmi ile compact SUV araç kategorisinde piyasaya sürüldü. Gwangju Global Motors fabrikasında üretilen Casper araçlarının yıllık kapasitesi 100.000 araç olarak planlandı. ‘Case by Casper’ sloganıyla tanıtılan ve ileri teknoloji ile üretilen yeni nesil otomotiv, kullanıcılar tarafından da büyük ilgi gördü.Ülkede ‘başkanın arabası’ olarak anılan otomobilin aldığı olumlu tepkilerden büyük ölçüde etkilenen Hyundai, 2023'te Casper'ın elektrikli versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu. IAS Güney Kore ve partneri Dfocus ile başarılı bir çalışma gerçekleştiren Hyundai GGM, Güney Kore pazarı ve diğer ülkelerdeki benzer iş modelleri için bu projesini ‘Referans Proje’ olarak kullanacağını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.