İBA STRATEJİK İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI KURULDU

İBA STRATEJİK İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI KURULDU

İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Ekonomi Muhabirleri Derneği üyesi gazeteci Serkan Aksüyek ve Ekonomi Muhabirleri Derneği üyesi, iletişim ve eğitim uzmanı, Serap Akyol Aksüyek, İBA Stratejik İletişim Danışmanlığı şirketini kurdu.

Gazetecilik ve kurumsal iletişim alanlarında sahip oldukları 20 yıllık tecrübeleri ile çalıştıkları kurumlara değer katan Serkan ve Serap Aksüyek’in, reel sektörde edindikleri deneyimle; çalıştıkları kişi, kurum ve kuruluşlara değer katmak,inovatif ve sürdürülebilir çözümler sunmak hedefiyle yola çıkarak kurdukları İBA Stratejik İletişim Danışmanlığı, birçok alanda faaliyet gösterecek.  

Kurumsallaşma yolunda adımlar atan şirketlere; Stratejik İletişim, Kurumsal İletişim, Lider İletişimi, Konu ve Gündem Yönetimi, Kriz yönetimi ve İletişimi, kurumsal yayınlar, kurum içi eğitimler, sosyal sorumluluk projeleri, organizasyonlar gibi başlıklarda hizmet verecek olan İBA Stratejik İletişim Danışmanlığı, paydaşı olduğu tüm kurumlara etik değerler temelinde çözümler sunacak.

ekr_0882.jpg

Alman endüstriyel otomasyon firması Becker Antriebenin Pazarlama ve Kurumsal iletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Serap Akyol Aksüyek, Becker’in kurumsal iletişim süreçlerinin yönetimine İBA Stratejik İletişim Danışmanlığı çatısı altında devam edecek. 

Aynı zamanda sitemizde köşe yazarlığı da yapan Serap arkadaşımız ve eşi Serkan Aksüyek'e yeni iş hayatlarında Medya Ege olarak başarılar diliyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.