İBB Başkanı Tunç Soyer, bir hayırseverin tüm 'askıda fatura'ları ödediğini duyurdu

İBB Başkanı Tunç Soyer, bir hayırseverin tüm 'askıda fatura'ları ödediğini duyurdu

İBB Başkanı Tunç Soyer, bir hayırseverin Ahbap Platformu üzerinden Askıda Fatura'daki tüm faturaları ödediğini duyurdu.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in pandemi sürecinde “Biz Varız” dayanışması kapsamında başlattığı Askıda Fatura uygulaması devam ediyor.

Ekonomik krizin giderek ağırlaştığı bu günlerde dayanışmanın her zamankinden daha büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Soyer kampanyanın önemine ilişkin, “İşsizlik ve yoksulluk ülkemizin en büyük problemi. Hayat pahalılığı akıl almaz boyutlara ulaştı. Şimdi yeniden dayanışma zamanı. Maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin su faturalarını ödeyerek bu dayanışmayı büyütebiliriz” ifadelerini kullanmıştı.

YAKLAŞIK 2 MİLYON LİRALIK BAĞIŞ!

askida-fatura-izmir-sozcu.jpg

İBB Başkanı Soyer, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Askıda Fatura'daki tüm faturaların ödendiğini duyurdu. Ünlü sarkıcı Haluk Levent 'in kurduğu Ahbap Platformu üzerinden tüm faturaları ödeyen ve ismini açıklamak istemeyen hayırseverin toplam 1 milyon 931 bin 956 TL bağış yaptığı belirtildi.

Soyer hayırsevere, "İsmini açıklamayan hayırsevere, Haluk Levent'e ve Ahbap Platformu'na İzmir adına teşekkür ediyorum." ifadeleri ile seslendi.

894651.png

Uygulama kapsamında bugüne kadar toplam 2 milyon 920 bin 147 fatura ödendi. Askıda ise 2032 fatura an itibariyle beklemekte.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.