İbrahim Doğaner İlkokulu Türkiye - İspanya Erasmus+ projesinde

İbrahim Doğaner İlkokulu Türkiye - İspanya Erasmus+ projesinde

İbrahim Doğaner İlkokulu, İspanya, Portekiz, İtalya ve Romanya'dan Avrupalı meslektaşlarıyla birlikte Erasmus+ projesi "Stronger with Daily life skills" ikinci hareketliliğine katıldı.

İspanya - Zafra'da gerçekleşen hareketlilikte günlük yaşam becerilerini geliştiren ve onları sağlıklı alışkanlıklar edinmeleri için motive eden faaliyetler yürütüldü.

img-20220518-wa0034.jpg

İbrahim Doğaner İlkokul müdürü Mehmet Akay ve proje koordinatorü Havva Düzenli'nin önderliğinde gerçekleşen projede hafta, şehir turu ziyaretleri ile başladı, belediye binası ziyareti ile devam etti. Hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin keyif alacağı, farklı kültürlerden birlikte öğrenip paylaşacakları planlanmış etkinliklerin bir sonucu olarak çoklu macera etkinlikleri, konserler, atölyeler ve hatta bir yemek pişirme ustalığı da geliştirilmiştir.

img-20220518-wa0037.jpg

Okuldan aktardıkları şekliyle, "Erasmus+ Projeleri, kuşkusuz, gençleri ve yaşlıları hayatlarında sonsuza kadar iz bırakacak deneyimleri, yerleri ve öğrenimleri keşfetmeye yaklaştıran muhteşem bir araçtır"

img-20220518-wa0036.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.