İBRAMAKİ’DE “DERİN TUTKU” FOTOĞRAF SERGİSİ

İBRAMAKİ’DE “DERİN TUTKU” FOTOĞRAF SERGİSİ

KUFSAD’lı fotoğrafçıların çektiği fotoğraflardan oluşan “Derin Tutku” isimli su altı fotoğraf sergisi Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galeri’sinde Kuşadalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Su altı yaşamını konu alan fotoğraflardan oluşan serginin aç

Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği üyelerinden Ahmet Azbazdar, Bülent Çalımlı, Cumhur Gedikoğlu, Eser Paşa ve Rüştü Kirman’a ait su altı fotoğraflarından oluşan serginin açılış törenine çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Ayşe Şerifoğlu ve Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Turhan da katıldı.

Sergi açılışında konuşan KUFSAD Başkanı Levent Köylü, KUFSAD’ın Kuşadası sanatına katkı sağlamak için çalıştığını belirterek “Bugün Kuşadalı sanatçı arkadaşlarımızın deniz altında yakaladıkları o muhteşem kareleri sizlerle paylaşmak için buradayız. Sizler de tahmin edersiniz ki bugün burada sergilenen fotoğraflar büyük emekle çekilmiş fotoğraflardır. Bugün yanımızda olan tüm dostlarımıza ve Sayın Başkanımız Özer Kayalı’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Köylü’nün ardından konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ise “Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde biz inadına sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye olmaya devam ediyoruz. İçinden geçtiğimiz günler o kadar karanlık ki bizler sanata ve bilime kucak açarak yolumuzu aydınlatmak istiyoruz. Böylesi bir dönemde bizlere su altının ışıklı yalınlığını gösteren değerli sanatçı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Derin Tutku” isimli su altı fotoğraf sergisi 22 Ocak tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde gezilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.