İÇ DÜNYASINI TUVALLERE AKTARDI

İÇ DÜNYASINI TUVALLERE AKTARDI

Karşıyaka’da kendi kurduğu atölyede resimler yapan sanatçı Nurdan Kasalı, Karşıyaka Belediye binasında sergi açtı.

Karşıyaka’da kendi kurduğu atölyede resimler yapan sanatçı Nurdan Kasalı, Karşıyaka Belediye binasında sergi açtı. “Bir kadının iç dünyasının yansımaları” konulu sergi, 22 Ocak 2016 tarihine kadar açık kalacak.

Çocukluk yıllarında başlayan resim tutkusuna kendisi gibi arkadaşlar edindikten sonra başladığını belirten Kasalı “ Çocukken resim öğretmeni olmak istedim, ailem izin vermedi. Ancak hayallerimden hiçbir zaman vaz geçmedim. Benimle aynı düşüncede olan Diler Yavaş ile bir araya gelip Karşıyaka’da atölye açıp, hayallerimi tuvale aktarmaya başladım. Kısa süre sonra sergiler açmaya başladım. Yaptığım eserlere ilgi artınca resim yapmaya daha da fazla zaman ayırmaya başladım. Resim, benim evladım gibi, aklımı ve duygularımı birleştirip farklılıkları yakalamaya çalışıyorum” dedi.

Atölyenin kısa sürede tanınıp ilgi gördüğünü, katılımcılarının arttığını belirten sanatçı, resim yapmayı bir terapi gibi görüldüğünü belirterek “ Yaşadıklarımızdan yola çıkarak içimizdeki birikimleri aktarıyoruz. “ dedi. Yaptığı resimlerin kitap kapağı olarak kullanıldığını belirten sanatçı,  duygu yüklü tabloların büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.