İÇ HASTALIKLARI UZM. MURAT FATİH SÖKMEN MEDYA EGE AİLESİNE KATILDI

İÇ HASTALIKLARI UZM. MURAT FATİH SÖKMEN MEDYA EGE AİLESİNE KATILDI

İç Hastalıkları Uzm. Murat Fatih Sökmen bundan böyle sağlık üzerine yazıları ile Medya Ege ailesine katıldı. Birçok hastalıkları konu alacak olan Fatih Sökmen takipçilerin dikkatini çekecek olan bilgi dolu yazılarıyla her hafta Medya Ege’de...

Dr. Fatih Sökmen, Medya Ege köşesinde takipçileri için şu açıklamada bulundu:

Sevgili Medya Ege okurları, sizlerle bu köşeden buluşmanın sevinci ve mutluluğu içerisinde hepinize hoş geldiniz diyorum.

Bu yazımda sizlere kısaca kendimden ve çalışmalarımdan bahsetmek istiyorum.

Ben Dr. Murat Fatih Sökmen, İç Hastalıkları uzmanıyım. Ayrıca Fonksiyonel tıp, Bütüncül tıp, Ozon tedavisi, Mezoterapi ve Medikal estetik alanlarında da çalışmaktayım. Özellikle obezite ve obeziteye eşlik eden hastalıkların tedavisi üzerine çokça çalışmam, yurt içi ve yurt dışı kongre katılımlarım ve yüzlerce memnun hastam olup kişiye özel tedavi ve takip yaklaşımları ile hareket etmekteyim. Benim mesleki felsefem aslında hekimlikteki en önemli öğretilerden biri olan “hastalık yoktur hasta vardır” yaklaşımıdır. Bu doğrultuda çalışmalarıma yön vermekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

6a429dd0-201f-46af-9075-886ead5f1783.jpg

Köşemiz sağlık ve sağlık aktüel konular üzerine olup, toplum tarafında merak edilen konuları anlatmayı ve toplumumuzu bu konularda bilinçlendirmeyi planlıyorum. Aklınıza takılan sorular ve köşemizde yer vermemizi istediğiniz konular için İnstagram adresim üzerinden (@dr.fatihsokmen) bana yazabilirsiniz. Bu doğrultuda köşemizi beraber şekillendirmekten mutluluk duyarım.

Tekrardan köşemizin hepimize hayırlı olması dileklerimle...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.