"İçimizden Biri" Yalçın Benlican

"İçimizden Biri" Yalçın Benlican

İzmir şairler ve bestekarlar derneğinin '' İçimizden Biri '' 14 Kasım 2016 Pazartesi günü konuğu şair ve söz yazarı Yalçın Benlican'dı

Hatay Renkli durağında bulunan Bizim Cafe'de düzenlenen etkinlikte dernek başkanı Halim Akın'ın sorularına verdiği cevaplarla bilinmeyen yönlerini konuklara anlattı.

Sonrasında katılımcılar tarafından Benlican'ın şiirleri okundu. Mustafa Dalçam, Mustafa Tunalı, Türker Atik ve koro solistleri tarafından şarkıları yorumlandı.

Konuklar arasında İzmir'in sevilen sanatçısı ve sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan siması Mikrop Hikmet de vardı. Mikrop Hikmet '' Yalçın hocam bizim kıymetlimizdir. Şiirleri ve bestelenen şarkıları ile bir çok sanatçıya ekmek kazandırmıştır. Kıymetini yaşarken bilip baş tacı yapmalıyız. Kendisini çok seviyorum ve nerede olursa olsun hep yanında olacağım''dedi.

Yaklaşık 3 buçuk saat süren etkinlikte Yalçın Benlican şiirleriyle duygu dolu anlar yaşanırken şarkıları ile de coşku doruğa ulaştı.

Dernek tarafından Benlican'a İzmir'in simgesi saat kulesi temalı plaket verildi. Eskişehirspor atkısı ve dernek armalı madalyon da takdim edildi.

Etkinlik sonunda katılımcıların duygularını yazıp imzaladığı anı defteri kendisine teslim edildi.

unnamed-(1)-044.jpg

unnamed-062.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.