İçişleri Bakanlığı'ndan çalışma izni görev belgesi kararı

İçişleri Bakanlığı'ndan çalışma izni görev belgesi kararı

Bakanlık tarafından muafiyet kapsamında olanların manuel doldurdukları "çalışma izni görev belgesi formu"nun geçerlilik süresi 12 Mayıs'a kadar uzatıldı.

İçişleri Bakanlığınca muafiyet kapsamında olanların manuel doldurdukları "çalışma izni görev belgesi formu"nun geçerlilik süresi 12 Mayıs saat 00.00'a kadar uzatıldı.

ÇALIŞMA İZİN BELGESİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Çalışma izin belgesi E-Devlet ekranı aracılığıyla alınıyor. E devlet ekranı üzerinden alınabilen çalışma izin belgesi için öncelikle E-Devlet giriş şifresi almak gerekiyor. Şifreniz yoksa e-Devlet internet sitesi üzerinden internet bankacılığı ile giriş yap seçeneğini kullanarak da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi alabilmek için bu girişi tamamladıktan sonra "İçişleri Bakanlığı E-Başvuru" ekranına ulaşmanız gerekiyor. Bu ekrandan sonra sayfada yer alan linke tıklayarak ya da arama bölümüne bu ifadeyi yazarak ulaşabilirsiniz.

thumbs_b2_babfa50b994cdf69ad82a3857884e3f3.jpg

Sistemde yaşanan yoğunluk sebebiyle karşınıza "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." ya da işleminiz devam ediyor şeklinde bir uyarı çıkabilecektir. Bu durumda işleminizin devam etmesini beklemeniz gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.