İDSO’dan Cumhuriyet Bayramı Haftası'na özel Konserler

İDSO’dan Cumhuriyet Bayramı Haftası'na özel Konserler

İDSO DenizBank Cumhuriyet Bayramı Haftası konserler dizisinin ilki 23 Ekim Cuma akşamı saat 18.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek

NTV ile ortak hazırlanan ikinci bölümde “Marşlarla Cumhuriyet Yolculuğu” belgeselinin yayını gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Gazeteci – Program Yapımcısı Ahmet Yeşiltepe’nin   yapacağı programda, Yazar – Öğretim üyesi ve Danışmanlık görevlerini yürüten Ali Faik Demir “Anlatıcı” olarak izleyenlerle buluşacak. Solist Tevfik Rodos ise marşları seslendirecek. Konser 29 Ekim’de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında NTV ekranlarından tüm müzikseverlerin beğenisine sunulacak.
 
İDSO Müdürü Bülent Evcil; “Müzikseverlere Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bir dizi konserle yaşatacağız. Cumhuriyet Bayramı haftası konser dizimizin ilkini bu hafta ikincisini de 30 Ekim Cuma akşamı düzenleyeceğiz. Bu muhteşem coşkuyu paylaşacağımız müzikseverlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. İDSO DenizBank Cumhuriyet Bayramı Haftası konserler dizisinin ikincisi ise 30 Ekim Cuma günü yine Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek. 
 
PROGRAM :

Camille Saint-Saens “ Introduction and Rondo Capriccioso” 
“Marşlarla Cumhuriyet Yolculuğu” ( NTV Özel Kaydı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.