İduğ: Çocuklarımızın mutluluğu için her türlü gayreti göstereceğiz

İduğ: Çocuklarımızın mutluluğu için her türlü gayreti göstereceğiz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezlerine ilişkin bir açıklama yaparak "Çocuklarımızın mutluluğu için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.

MEDYA EGE - Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi’nin sayısını 13'e çıkardığı Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’ne ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımına "Bornovalı miniklerimiz eğlenirken öğreniyor ve yeni arkadaşlıklar kuruyorlar. Her bir merkezimiz çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayarak güvenli bir ortamda büyümelerine olanak sunuyor. Çocuklarımızın mutluluğu için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz" notunu düşen Dr. Mustafa İduğ, sosyal belediyeciliğe dikkat çekti.

my-project-18-1024x572.jpg

Bornova Belediyesi, çocukların gelişimine katkı koymak, kadınların iş ve sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlamak için ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hizmet veriyor.

my-project-8-7-1024x572.jpg

Çocuk gelişim uzmanları ve öğretmenlerin birlikte görev yaptığı Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde çocukların fiziksel gelişimlerine katkı sağlandığı gibi sosyal gelişimleri de göz önünde bulunduruluyor.

my-project-1-4-1024x572.jpg

36 – 72 ay arasındaki çocukların yararlanabildiği merkezlerde, çocuklara psikomotor, sosyal, duygusal, bedensel ve öz bakım gelişimleri konusunda da destek olunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.