İduğ sözünü tuttu: Bornovalı çocuklar, olimpik havuzu çok sevdi

İduğ sözünü tuttu: Bornovalı çocuklar, olimpik havuzu çok sevdi

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ: "Çocuklarımız düzenlediğimiz yüzme kurslarımızda hem keyifli zaman geçiriyor hem de aktif olarak spor yapıyorlar"

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi’nin özellikle çocuklar olmak üzere bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda projelendirdiği Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Bornovalı çocukların keyifli zaman geçirdikleri bir alana dönüştü.

Her yaştan çocuk grubunu ağırlayarak yüzme eğitimleri verilen havuzda, çocuklar aktif olarak spor yapma olanağı buluyor.

camdibi-yari-olimpik-kapali-yuzme-havuzu-tamamlandi-d35d432f1583.jpg

Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ “Yüzmeyi bilmeyen kimseyi bırakmıyoruz dedik ve daha sportif bir Bornova için kolları sıvadık. Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuzda farklı yaş gruplarından çocuklarımız düzenlediğimiz yüzme kurslarımızda hem keyifli zaman geçiriyor hem de aktif olarak spor yapıyorlar” dedi.

sly-3169-scaled.jpg

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un göreve gelmeden verdiği ilk sözlerden olan Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Çamdibi Gaziosmanpaşa Mahallesi 5499/1 Sokakta yer alıyor.

sly-3159.jpg

Bornova Belediyesi’nin Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri içinde açık ve kapalı olmak üzere iki yarı olimpik yüzme havuzu bulunuyor. 2019 yılı Ekim ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Buz Sporları Salonu’nun yanında temeli atılan kapalı yüzme havuzu da tamamlanma aşamasına geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.