İEF’YE CANDAN ERÇETİN İLE VEDA 

İEF’YE CANDAN ERÇETİN İLE VEDA 

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın son konserinde sahneye çıkan Candan Erçetin, kapanışı ‘İzmir Marşı’ ve ‘Bir Başkadır Benim Memleketim ile yaptı. 

86. İzmir Enternasyonal Fuarı süresince devameden Çim Konserleri, Candan Erçetin’le sona erdi. ‘Yalan’ şarkısıyla sahneye çıkan Erçetin, ‘Olmaz’, ‘Onlar Yanlış Biliyor’, ‘Bahar’, ‘Bir Yangının Külünü’, Unuttun Beni Zalim’, ‘Git’, ‘Gamsız Hayat’ gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. 

Edith Piaf’ın Fransızca ‘La Vie En Rose’ adlı şarkısını da söyleyen Erçetin, “86 yıl boyunca bu fuarın devam ettirilmesi, hem de uluslararası şekilde olması büyük başarı. Bu şarkı fuarın uluslararası olduğunun kanıtı olsun” ifadelerini kullandı. Erçetin, farklı dillerde göçmen şarkıları da söyledi. 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR ZAMANDAYIZ” 
Atatürk’ün sevdiği şarkılardan ‘Vardar Ovası’nı hayranlarına sunan Erçetin, “86. yılını yaşayan fuar çok önemli ama bana göre Türkiye Cumhuriyeti için çok önemli bir zaman içindeyiz. Bu yıl sizinle buluşma fırsatı elime geçti. Ama bunu sağlayanlar 26 Ağustos’ta Büyük Taarruz ile yola çıktı. 95 yıl önce 9 Eylül’de İzmir’de sona erdi. 30 Ağustos’a çok yakınız. Bize bu günleri armağan edenlere herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HEP BİR AĞIZDAN ‘İZMİR MARŞI’ 
Erçetin konserin kapanışını ‘İzmir Marşı’ ve ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ ile yaptı. Alanda bulunanlar hep bir ağızdan eşlik ederken “İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilk kez buluşuyoruz. Çok mutlu olduk, gurur duyduk. Kapanışı yapmak bize nasip oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.