İESOB - ÇASGEM işbirliği...

İESOB - ÇASGEM işbirliği...

Yenilenen eğitim ve hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Başkanı Abdurrahim Şenocak, Başkan Yardımcısı Kenan Yavuz, Proje Yönetim Birimi Üyesi Güliz Bozdemir, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)’ne ziyarette bulunarak yenilenen eğitim ve hizmetleri hakkında bilgi verdi.

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Başkanvekili Hulusi Demir, İzmir Kantinciler Odası Başkanı Habip Sak, İESOB Genel Sekreteri Özcan Kılkış ile Birlik Eğitim Müdürü Ahmet Tanık’ın da hazır bulunduğu toplantıda ÇASGEM’in ‘Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi Teknik Destek Projesi’ masaya yatırıldı.

Proje kapsamında hizmetlerin ve faaliyetlerin tanıtılması için İzmir’in de aralarında bulunduğu 10 ilin seçildiğine dikkat çeken ÇASGEM yetkilileri, kurumun paydaşlarından Çalışma ve İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü’nün desteği ve organizasyonu ile değişik sektörlerden işletmelere bilgi verdiklerine dikkat çekti.

ÇASGGEM Başkanı Abdurrahim Şenocak, çalışan hakları, sosyalg üovenlik, işçi-işveren ilişkileri, sosyal diyalog, iş sağlığı ve güvenliği, istihdam, verimlilik, iş piyasası etütleri, proje yönetimi, kişisel gelişim, sosyal beceri gibi alanlarda eğitimler verdiklerini dile getirdi.

Ziyaretlerinden dolayı ÇASGEM yetkililerine teşekkür eden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, daha verimli üretime, istihdam ve girişimciliğin artırılmasına yönelik çalışmalara yönelik her projeye destek vermenin gerekliliğine değindi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.