IF Wedding Fashoin İzmir'de

IF Wedding Fashoin İzmir'de

Sektöründe Avrupa’nın en büyüğü IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nda moda rüzgarları esecek, sezon trendleri fuarda görücüye çıkacak.

IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde 7 – 10 Şubat 2017 tarihlerinde 11. kez düzenlenecek. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak Fuar İzmir’de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir’in A ve B hollerinde firma stantları yer alırken, C holünde organize edilecek defilelerle İzmir’de moda rüzgarları esecek.

4 gün sürecek olan fuar; Gala, Gelinlik Tasarım Yarışması finali, Performans Özel defilesi ve 8 solo defile olamak üzere toplamda 11 defileye ev sahipliği yapacak. Performans defilesi geçen yılın Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi Tuğçe Görgülü tarafından 9 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. Gelinlik Tasarım Yarışması’nda finale kalan 15 gelinlik, açılış günü olan 7 Şubat’ta final defilesiyle jüri karşısına çıkacak.

Fuarda Ünlüler Geçidi

Sektöründe Avrupa’nın en büyük fuarı IF Wedding Fashion İzmir’de ünlü modeller boy gösterecek. Hergün birbirinden iddialı defilelerin düzenleneceği Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir’de moda şöleni yaşatacak. Fuar katılımcıları, Wedding Fashion İzmir’e özel kreasyonlarını birbirinden iddialı solo defilelerde görücüye çıkaracak. 8 – 9 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan solo defilelerde ünlü mankenler Günay Musayeva, Şebnem Shaeffer, Irmak Atuk, Cansu Melis Karakuş, Açelya Kartal, Anastasia Gorel yer alacak.

Duman Ajans koreografisiyle gerçekleşecek olan Nazarel, Miracle World, Torres, Seyranlı Moda ve Eylül Moda defilelerinde yeni sezon tasarımlar sergilenecek. Aynı zamanda Modanisa sponsorluğunda, ünlü tasarımcılar; Zehrace, Hilal Baş, Minel Aşk ve Saliha’nın tasarımları Karma Defile’de tesettür modasındaki son trendleri gözler önüne serecek.

Uğurhan Akdeniz Ajans koreografisiyle For Costume ve Rönesans Ajans  koreografisiyle Osmanlı Moda solo defileleri sürpriz isimlerin katılımıyla ve birbirinden iddialı tasarımlarla Fuar İzmir’de modaseverlerle buluşacak.

IF Wedding Fashion İzmir bu yıl da modaya, ticarete ve birbirinden iddialı defilelere ev sahipliği yapacak. Fuar; T.C. Ekonomi Bakanlığı, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi’nin destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.