İFOD yeni sezonu açtı

İFOD yeni sezonu açtı

İzmir Fotoğraf sanatı Derneği, düzenlediği etkinlikler, sunum, söyleşi ve sergiler, düzenlediği gezi ve fotoğraf seminerleri ile fotoğrafı sanatseverler ile bir araya getiriyor.

İFOD, 2022-2023 sezonuna Karabağlar Belediyesi ile birlikte, İzmir’in kurtuluşunun 100. Yılına özel projelendirdiği, eski İzmir fotoğraflarının yenileri ile birlikte sergilendiği “Kurtuluşunun 100. Yılında İzmir Manzaraları” Fotoğraf Sergisi ile başladı. Karabağlar Belediye Başkanı Sn. Muhittin Selvitopu’nun Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezinde açtığı sergi 20 Ekim’e kadar ziyarete açık kalacak.

dsc-5105.jpg

24 Eylül’de ise sunum ve söyleşinin eşlik ettiği bir açılış ile sanatseverlerle İFOD Galeri’de buluşan sezonun ikinci sergisi, fotoğraf sanatçısı Ali Rıza Demir’in ‘Pullu Kadınlar’ı. 24 Ekim’e kadar dernek merkezinde yer alan İFOD Galeri’de ziyarete açık olacak sergi Pazar, pazartesi hariç hergün saat 11:00 18:00 arası açık olacak.

sezon-acilisi-4.jpg

İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Şengök yaptığı açıklamada 13 Ekim’de Fransız Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek 2022-2023 sezonu açılış etkinliğini Eczacıbaşı Yayınlarının Türk Fotoğrafçılarına özel hazırladığı serinin son kitabını ayırdığı onur üyemiz değerli sanatçı Yusuf Tuvi ile yapacaklarını, açılış kokteylinin ardından, kitap imzalama, sunum ve söyleşinin yeraldığı zengin bir programla sanatseverlerle birlikte olacaklarını belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.