İGC Basın Akademisi'nde eğitimler başlıyor

İGC Basın Akademisi'nde eğitimler başlıyor

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, "Gazeteci meslektaşlarımıza yönelik başlattığımız eğitimler bu hafta başlıyor. Aynı zamanda ilk hafta başvuruları almaya devam edeceğiz." dedi.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti(İGC) tarafından uygulanan ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Gazeteciler ve Güçlü Dayanışma Projesi’ kapsamında kurulan İGC Basın Akademisi eğitimlerine dolu dizgin devam ediyor. Eğitimlerinden tüm meslektaşlarının yararlanmasını dilediklerini söyleyen İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, “Gazeteci meslektaşlarımıza yönelik başlattığımız eğitimler bu hafta başlıyor. Aynı zamanda ilk hafta başvuruları almaya devam edeceğiz. İzmir’in alanlarında en iyi uzman isimlerinin ve bazı dersleri de üniversitelerimizin laboratuvar olanaklarından yararlandırarak vereceğiz. Piyasa şartlarında yüksek bedelleri olan bu eğitimleri, meslektaşlarımıza, iletişim fakültesi öğrencilerine ve basın danışmanlarına ücretsiz olarak veriyoruz. Kişisel donanımını artırmak isteyenleri eğitimlerimize bekliyoruz” dedi.

igc-ab-egitim-2.jpeg

Eğitimlerin; Ramazan ayı süresince online, bayramdan sonra yüz yüze ve hibrit olarak devam etmesi planlanıyor. Saat 19.00 - 21.00 saatleri arasında düzenlenecek derslerde; dijital medyada içerik üretimi, reklam mecraları ve photoshop, kurgu gibi teknik donanım eğitimleri veriliyor.

igc-ab-egitim-1.jpeg

Eğitim başlıkları

Yeni Medya(Sosyal Medya ve Dijital Uygulamalar)

Ahmet Buğra Tokmakoğlu- Doç. Dr. Özlem Ozan

Dijital Pazarlama- Gökhan Çakır

Görsel ve İşitsel Medyada Yeni Teknolojiler ve Kullanımı-Dr. Alper Gedik

İngilizce Eğitimi (başlangıç-orta seviye)-Oğuz Can Güçlü- Luke James Kelly

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.