İGC, Basın Yasası'nı konuşacak

İGC, Basın Yasası'nı konuşacak

İnternet haber sitelerinin geleceği ve sitelerin bağımsız gelir kaynakları modelleri, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Uluslararası Basın Merkezi’nde masaya yatırılıyor.

31.12.2022 tarihinde yürürlüğe giren Basın Yasası’na getirilen ek maddelerle, internet haber siteleri süreli yayın kapsamında değerlendirilerek yeni bir süreç başlayacak. Nisan ayının ilk gününden itibaren geçerli olacak kanuna göre süreli yayınların artık ‘Dijital Medya’ olarak resmi ilan ve reklam alabilme hakkı var!

Basın İlan Kurumu’ndan gelir elde etmek isteyen internet haber siteleri ile bağımsız ekonomik modeller üzerinde durmaya çalışan internet siteleri için gelecek planlamaları ne olmalı, yüksek trafik elde etmenin yolları neler olabilir gibi konu başlıkları değerlendirilecek.

Konuşma bugün saat 18.30'da İzmir Gazeteciler Cemiyeti Uluslararası Basın Merkezinde gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, moderatörlüğünü Dokuz Eylül Gazetesi Danışmanı Levent Özen’in gerçekleştireceği panelin konuşmacıları SÖZCÜ yöneticisi Reha Başoğul ile Adhouse Reklam’ın firmasından Üsame Tiryaki.

igc-panel.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.