İGC GELENEKSEL YILBAŞI BULUŞMASI KUŞADASI’NDA YAPILDI

İGC GELENEKSEL YILBAŞI BULUŞMASI KUŞADASI’NDA YAPILDI

Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlenen buluşmada meslekte 50 yılını dolduran Cemiyet üyelerine 'Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü' verilirken Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ise Cemiyet'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Geleneksel Yılbaşı Buluşması, Kuşadası’nda yapıldı. Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlenen buluşmada meslekte 50 yılını dolduran Cemiyet üyelerine 'Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü' verilirken Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya ise Cemiyet'e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

İGC tarafından düzenlenen Geleneksel Yılbaşı Buluşması’na çok sayıda davetlinin yanı sıra CHP İzmir Milletvekili ve İGC Onursal Başkanı Atilla Sertel ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve eşi Nil Kayalı da katıldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen, buluşmada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinden geçtiği zor süreçte mesleki dayanışmanın önemine dikkat çekerek "Böylesi buluşmalarla daha da güçleniyoruz. 'Yurtta sulh, cihanda sulh' diyen bir lidere sahip bu ulus, karanlık günleri aşmasını bilecektir. Mesleğimiz ve halkımız için aydınlık, güzel, güçlü, pırıl pırıl bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

CHP İzmir Milletvekili ve İGC Onursal Başkanı Atilla Sertel ise konuşmasında Türkiye’nin birlik ve beraberliğinde Türk basınının büyük bir rol oynadığına dikkat çekerek dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapılmayan kardeşçe bir ülke yaratmak için çalıştıklarını ifade etti.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından teşekkür plaketi verilen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ise, İzmir basınının temsilcilerini Kuşadası'nda ağırlıyor olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek son dönemlerde Türkiye'de yaşanan olumsuz gelişmelerin aşılmasının ancak birlik ve beraberlik ile mümkün olabileceğine dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.