İGC'nin 70. Yıl Anısı

İGC'nin 70. Yıl Anısı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, 70. yıla özel İGC logolu pul bastırdı.

Mehmet ÖZDOĞRU - İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) 70'inci kuruluş yıldönümüne özel İGC logolu pul bastırdı. PTT İzmir Baş Müdürü Hasan Ali Yazıcoğlu, Baş Müdür Yardımcısı Abdullah Sarıboğa ve Pazarlama Müdürü Aşkın Aslan'ın cemiyet merkezinde İGC Başkanı Misket Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Attila'ya teslim ettiği pullar, cemiyetin posta gönderilerinde kullanılacak.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkanı Misket Dikmen, İGC'nin 70'inci yılına özel 70 adet pulun yanında ve üzerinde İGC logosunun bulunan özel pullar bastırdıklarını söyledi. Bunları ilkgün zarflarıyla kullanılacağını anlatan Dikmen, 70'inci kuruluş yıldönümüne özel kalıcı bir anı bırakmayı amaçladıklarını da kaydederek, “Bu pullarla hem 70 yıllık tarihimizde bir iz bırakmak hem de kurumumuzun daha geniş kesimlerce tanınmasını sağlamayı amaçladık. PTT İzmir Bölge Müdürlüğü'ne bize bu konuda verdikleri destek ve süreçteki katkıları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

PTT Baş Müdürü Hasan Ali Yazıcoğlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin pul konusundaki hassasiyeti nedeniyle kutladığını belirterek, “Böyle bir düşünceyle 70'inci yılınızı kalıcı kılmış oldunuz. Son derece güzel ve anlamlı düşünce. Bu işin değerini bilmek, kıymetini anlamak çok önemli. Zaman içinde değer kazanacak bir çalışma yaptınız” diye konuştu.

Ziyarette PTT Baş Müdürü Hasan Ali Yazıcoğlu, İGC Başkanı Misket Dikmen'e, “70'inci yıl pulu”nun büyütülmüş görselini hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.