İğrenç olay! Öz çocuğunu para için sattı

İğrenç olay! Öz çocuğunu para için sattı

Almanya, son yılların en korkunç davasıyla haftaya başladı.

Freiburg'ta yaşayan Berrin T. isimli bir kadın kendi öz oğlunu internet üzerinden cinsel ilişkiye girmesi için pazarlamasının ortaya çıkmasının ardından başlayan duruşmada kan donduran detaylar ortaya çıktı.


Almanya, ülkenin belki de en iğrenç ve insanlık dışı davasını izliyor… Almanya’nın güneyinde bugün başlayan dava ülke basınının yanı sıra uluslararası kamuoyunda da gündem oldu. Kendi öz çocuğunu cinsel ilişkiye girmek için zorlayan ve pedofillere para karşılığında veren Berrin T. (48) ve üvey babası Christian L. (39) bugün hakim karşısına çıktı. Freiburg’da görülen duruşmada iki zanlı çocuğa cinsel saldırı, fuhuşa zorlama ve pedofiliden suçlandı.


Küçük çocuğa korkunç bir şekilde zarar veren cani çift duruşmaya güvenlik önlemleri altında getirildi.

Çocuğu darknet olarak da bilinen derin internette pazarladıkları ortaya çıkan çiftin 2 yıl boyunca bunu gizlediği ve şu an 9 yaşında olan çocuğun fiziksel ve psikolojik olarak çok büyük zarar gördüğü belirtildi. Christian’ın pedofili suçundan daha önce ceza aldığı açıklanırken, 2017 yılının Eylül ayında bir şikayet üzerine başlatılan soruşturmada sanal bir seks çetesinin de bu ikiliyle birlikte yakalandığı belirtildi.

Alman basını cani annenin duruşmada tek kelime etmemesine dikkat çekti.

Mahkemede konuşan Christian L., Berrin T.’yi suçlarken duruşma sırasında cani anne bir açıklama yapmadı. Çocuğun avukatı Katja Ravat, “Umarım bu korkunç olayda anne motivasyonunu anlatır. Anne, üvey babanın hapisten çıkmamasını istiyor” dedi. Almanya’da korkunç olayın ortaya çıkmasının ardından başlatılan soruşturmada 9 yaşındaki çocuğun koruyucu aileye verildiği açıklandı.

MİDE BULANDIRAN BİLGİLER

İddianamede mide bulandıran bilgiler yer aldı. İddianamede annenin sevgilisi Christian L'nin de defalarca küçük çocuğa cinsel saldırıda bulunduğuna yer verildi. İddianameye göre iki cani, küçük çocuğu kız kıyafetleri ve iç çamaşırları giydirip saatlerce fotoğraflarını çekti ve videoya kaydetti. Çekimler sırasında da sürekli 'sen fahişesin' diye hakaret etti.

Bu görüntüleri de pedofilere gösterip çocuğu pazarladı. Yapılan eziyete ve muameleye küçük çocuk direndi. Ancak onun direnmesini iki sanık hiç dikkate almadı. Çocuk direndikçe annesi ve annesinin sevgilisi tehditler savurdu. Her cinsel saldırıdan sonra çocuğun yaşananları anlatmaması için de baskı altında tutuldu.

Kaynak: Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.