İKÇÜ Avusturya’nın en büyük fuarına katıldı!

İKÇÜ Avusturya’nın en büyük fuarına katıldı!

İKÇÜ Avusturya İslam Federasyonunca (AİF) bu yıl on dördüncüsü yapılan, Avusturya Kültür ve Kitap Fuarı & Türk Girişimcileri Fuarı kapsamında ilki gerçekleştirilen, Prof Dr. Fuat Sezgin Eğitim ve Üniversiteler Fuarı'na katılım sağladı.

Avusturya'nın en büyük, Avrupa'nın ise en prestijli fuarı olarak kabul edilen ‘Avusturya Kültür ve Kitap Fuarı’nda, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)'ni Rektör Prof.Dr.Saffet Köse başkanlığındaki ekip temsil etti. Etkinliğin açılış programına, Avusturya ve Türkiye devlet erkânından üst düzey protokol, çok sayıda Türk ve Avusturyalı yetkili katıldı.

Rektör Prof.Dr.Köse, üniversiteler adına konuşma yaptı

Fuarda, üniversiteler adına açılış konuşması yapan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet Köse, Türkiye’deki üniversitelerin kaliteli bir eğitim-öğretim sürecine ve altyapıya sahip olduğunu söyledi. Rektör Prof.Dr.Saffet Köse, bunun dünya ülkelerine anlatılmasının önemli olduğunu ve bu fuarların bu açıdan önemli olduğuna vurgu yaptı.

İKÇÜ Erasmus Kurum Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Şaban Çelik, İslami İlimler Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Harıs Macıc ile Erasmus Kurum Koordinatörlüğü personeli Özlem Soytürk’ün de katılım sağladığı fuarda, İKÇÜ standı yoğun ilgi gördü.

Vorarlberg Eyaletinde bulunan Dornbirn şehrinde gerçekleştirilen fuarda, İKÇÜ tanıtım standını ziyaret eden konuklar, yazılı ve görsel materyallerle ve tanıtım videolarıyla bilgilendirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.