İKÇÜ’ Hain Saldırıyı Kınadı

İKÇÜ’ Hain Saldırıyı Kınadı

Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları ve öğrenciler saygı duruşunda bulundu.

Mesai öncesinde Rektörlük Binası Atatürk Büstü önünde toplanan İKÇÜ Ailesi, alçak saldırıyı kınadı.

Topluluk adına açıklama yapan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İdari Personeli Erhan Kara, milletçe acımızın çok büyük olduğunu fakat bu büyük acının da, yine milletçe daha fazla birlik ve beraberlikle kenetlenerek aşılacağını söyledi.
Tüm terör örgütlerinin aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırdığının ifade edildiği açıklamada; “Masum insanların canına kasteden katiller devlet ve milletimizin bütünlüğüne halel getiremeyecekler. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek. Bütün varlığımızla devletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit ailelerine baş sağlığı, milletimize metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" denildi.

Tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan İKÇÜ Ailesi, İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okuyarak sessizce dağıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.