İKÇÜ Üniversıtelerarası kurul toplantısına ev sahipliği yaptı

İKÇÜ Üniversıtelerarası kurul toplantısına ev sahipliği yaptı

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) Tıp- Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi’nin 27. toplantısı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığından Tıp-Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanlığına gönderilen  konuları görüşmek üzere; Türkiye'nin farklı üniversitelerinin rektörleri ile üniversitelerin sağlık alanında eğitim veren fakülte dekanları, sağlık bilimleri enstitüsü müdürleri, yüksekokul müdürleri ile temsilcileri Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde buluştu.

İKÇÜ Rektörü Prof.Dr.Mehmet Tokaç ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Rabet Gözil de katılım sağladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü ve Tıp-Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında  gerçekleştirilen toplantıda, Tıp- Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi gündeminde olan maddeler tartışılıp oylamaya sunuldu.

TIP - SAĞLIK BİLİMLERİ EĞİTİM KONSEYİ

Tıp ve Sağlık Bilimleri ile ilgili (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği,Veteriner, Hemşirelik ) fakülte dekanlarının oluşturduğu konsey,  ilgili fakültelerde kurulacak Anabilim, Bilim dalları ve çeşitli konularla ilgili Üniversitelerarası Kurul’a görüş bildirmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.