İKÇÜ'de rektörden kampüs incelemesi

İKÇÜ'de rektörden kampüs incelemesi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, kampüs alanı içinde devam eden çevre düzenlemeleri ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına aralıksız devam eden İKÇÜ, daha güzel bir kampüs oluşturma hedefiyle öğrencilerini karşılamaya hazırlanıyor. Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, bu amaçla yapılan çalışmaları yerinde görmek için kampüs içi incelemelerde bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Rektör Prof.Dr. Akhan, kampüs alanında yapılan onarım tadilat işlerini yerinde denetledi, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Rektörlük Binası önünden başlayan incelemeye, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. İbrahim Kocabaş, Prof.Dr. Saffet Köse, Rektör Danışmanı Doç.Dr. Fikri Salman, Genel Sekreter Yardımcısı Enes Uzun, Destek Hizmetleri ve Güvenlik Birimi Şube Müdürü Ercan Gündoğdu eşlik etti.

Yeşil alan artırılsın talimatı

Çalışmalarda her detayın düşünülmesi gerektiğini ifade eden Rektör Prof.Dr. Akhan, yönetim olarak özellikle yapımı devam eden inşaat çalışmalarının tamamlanması, çevre düzenlemeleri ve yeşil alanların arttırılması konularının üzerinde hassasiyetle durduklarını vurguladı.

Yeşil alanların ve düzenlemelerin bitmesiyle, kampüs alanının çok daha güzel ve örnek bir görünüme kavuşacağını belirten Prof.Dr. Akhan, İKÇÜ Ailesinden gelen her türlü istek, şikâyet ve çözüm yollarının önemle değerlendirildiğini kaydetti.

“Canlı bir kampüsümüz olacak.”
 
Prof.Dr. Akhan, “Kampüsümüzdeki çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki yıllar içerisinde burası çok canlı, yemyeşil bir kampüs alanı olacak” dedi

Destek Hizmetleri ve Güvenlik Birimi Şube Müdürü Ercan Gündoğdu da devam eden çalışmaların içeriği ile ilgili bilgiler aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.