İKÇÜ'den ÜNİLİG'de büyük başarı!

İKÇÜ'den ÜNİLİG'de büyük başarı!

ÜNİLİG müsabakalarında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, başarılarına yenilerini ekledi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) faaliyet programında yer alan  Üniversiteler Arası Voleybol 2. Lig Müsabakalarında büyük başarıyla döndü.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde düzenlenen maçlarda İKÇÜ Erkek Voleybol Takımı A Grubu’nda ikinci oldu. Oynanan maçlar ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi birinci, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ise üçüncü olarak A Grubundan çıktı.

Antrenör Özgür Kip eşliğinde, İKÇÜ’ye getirdikleri ikincilik kupasını Rektör Prof.Dr.Saffet Köse ile paylaşan İKÇÜ’lü sporcuların sevincine; Sağlık,Kültür ve Spor Daire Başkanı Serhat Dikmen, Spor Birimi Müdürü Turgay Avcı, Öğretim Görevlisi Yeliz Doğru da ortak oldu.

İKÇÜ’yü müsabakalarda başarıyla temsil eden genç sporcular, ÜNİLİG başarılarının devamı sözünü verdi. Rektör Prof.Dr.Köse ise  “Yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi, onları eğiten hocalarımızı ve emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Bu başarı üniversitemize hayırlar getirsin. Öğrencilerimize desteğimiz her zaman devam edecek. ” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.