İKÇÜ’DEN ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK

İKÇÜ’DEN ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu tarafından, Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde bulunan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan “Zeytin Dalı Operasyonu”na bir destek de İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nden geldi.

“Onbeşliler biter mi sandınız?” “Dualarımız ve kalplerimiz Mehmetçikle” yazılı pankartlarla yola çıkan 30 kişilik grup, Hatay Reyhanlı sınır bölgesinde nöbet tutan askerlerimizle buluşacak.

“ONBEŞLİLER BİTER Mİ?”

10 kişilik akademik ve idari personel, 15 kişilik Dağcılık ve Enderun Topluluğu öğrencileri ve 5 kişilik öğrenci konseyinden oluşan bir grupla yola çıktıklarını söyleyen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Enes Uzun, “İhtiyaç olduğunda, çağırıldığımızda her zaman ordumuzun yanında oluruz” dedi.

“İSTERLERSE AFRİN’E DE GİDERİZ”

30 kişilik grubu yolcu eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Tokaç, “İsterlerse Afrin’e de gideriz, kalbimiz Mehmetçikle birlikte atıyor. Hepsinin sağ salim görevlerini tamamlayıp dönmelerini bekliyoruz.” dedi.

Cuma günü mesai saati bitimine yakın İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Çiğli Ana Yerleşkeden yola çıkan İKÇÜ’lü grup, cumartesi günü Mehmetçikle buluşmasının ardından, pazar günü İzmir’e doğru hareket edecek.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.