İKÇÜ’ye Akademi ödülü

İKÇÜ’ye Akademi ödülü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının himayesinde, Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği tarafından (AUSDER) düzenlenen, 1. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne akademi ödülü geldi.

"Belediyecilik", "Hareketlilik Teknolojisi", "Start-Up", "Medya", "Sektöre Katkı", "Akademi" ve "Ulaşımda Aklın Yolu Özel" kategorilerinde verilen "Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri" nde; akademi dalında, İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Oruç Altıntaşı’nın çalışması ödüle layık görüldü. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nda (BTK) düzenlenen zirvede ödülünü alan Dr. Öğretim Üyesi Oruç Altıntaşı, mutluluğunu Rektör Prof.Dr. Saffet Köse ile paylaştı.

AUSDER tarafından doktora tezlerinin değerlendirildiği kategoride,  “Hareketli Araç Verisi(FCD)kullanılarak kentsel arterlerde kuyruk uzunluğu tespiti” başlıklı doktora tezi ile ödül kazandığını ifade eden Dr. Öğretim Üyesi Oruç Altıntaşı, oldukça mutlu olduğunu söyledi. Oruç Altıntaşı’nı tebrik eden Rektör Prof.Dr. Köse ise bilimsel çalışması ile böylesine önemli bir zirvede İKÇÜ’yü temsil ederek ödül getiren Oruç Altıntaşı’na çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.