İKÇÜ'ye İmzalarını Attılar!

İKÇÜ'ye İmzalarını Attılar!

Onlarca masal ve çizgi film kahramanı Çelebili miniklerin hayal dünyasıyla birleşti, ortaya birbirinden renkli görüntüler çıktı…

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Çiğli Ana Yerleşkesi içinde bulunan Çelebi Anaokulu ve Bakımevi’ni İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fikri SALMAN, bölüm öğrencileri ve Çelebili miniklerle birlikte boyadı. Hayal dünyalarını ortaya çıkaran miniklerin keyfine diyecek yoktu.

“Çelebili Minikler Örnek Oldu”

Yetenekli miniklerin anaokulunun duvarlarına bıraktığı özel iz, Rektör Prof. Dr. Galip AKHAN’ın da takdirini topladı. Çelebili çocukların çevre bilinci ile yetiştiğini ve çoğu zaman kendilerine örnek olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. AKHAN, emeği geçen herkese teşekkür etti.

“İKÇÜ Daha Renkli Olacak”

İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fikri SALMAN ise çocukların eğitim yuvalarını, fakülte öğrencileri ele birlikte boyamaktan büyük bir zevk aldıklarını söyledi. Doç. Dr. SALMAN, kampüs içinde farklı faaliyetlere imza atarak, gençlerin, çocukların hayatlarını daha renkli hale getirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.