“İKÇÜ’yü İzmir markası yapacağız”

“İKÇÜ’yü İzmir markası yapacağız”

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığına Enes Hoyladı seçildi.

13 fakülte temsilcisinin oy kullandığı seçimde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Halil Cüneyt Açıl ile yarışan Hoyladı, oy çokluğu ile iki yıllığına İKÇÜ’nün yeni öğrenci konseyi başkanı oldu.

Üniversite Seçim Kurulu Başkanlığını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saffet Köse üstlenirken; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turan Gökçe, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Deliktaş seçim kurulu üyeleri olarak seçimi takip etti. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın yaptığı organizasyona Eski Konsey Başkanı Ali Köstepen de katıldı. Konsey Başkanının yanı sıra yeni yönetim kurulunun da belirlendiği seçim maratonu, dostça son buldu.

“Öğrencinin geri bildirimi çok önemli”

İKÇÜ’nün öğrenci sözcülüğü görevini devralan başkan ve yönetim kurulu, seçimin ardından mutluluğunu Rektör Prof. Dr. Galip Akhan ile paylaştı. Prof. Dr. Akhan’ı makamında ziyaret eden Enes Hoyladı ve yönetim kurulu üyeleri, yeni dönemde öğrenciler adına aktif çalışacaklarını vurguladı.

Yapılacak etkinliklerin belirlenmesinde öğrencilerden gelen önerilerin oldukça önemli olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Akhan, “Öğrencimizden gelen görüşlerin hepsi bizim için çok değerli. Yeni sloganımız “İKÇÜ’de olmak bir ayrıcalıktır”. O açıdan öğrencimizden üniversitemize sahip çıkmalarını bekliyoruz. Kurumsal aidiyetin gelişmesi adına bu çok önemli… Mezunu olmaktan gurur duyacağınız bir İKÇÜ için, el birliği içinde çalışmalıyız” dedi.

“İKÇÜ’yü İzmir markası yapacağız”

“Üniversitemizin araştırma üniversitesi olma hedefine katkı sağlayacağız.” diyen İKÇÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Hoyladı, İKÇÜ’yü marka yapmak için çok çalışacaklarını söyledi. Hoyladı, yeni dönem hedeflerini şu şekilde paylaştı: “Gençlerin gelecek kaygısına yönelik kariyer günleri ve fakültelerimizi tanıtıcı etkinlikler düzenlemek istiyoruz. Üniversite yönetimiyle el ele vererek okulumuzun yeni olmasından kaynaklanan dezavantajları avantaja çevireceğiz. Önemli olan ne yapabileceğimizin fotoğrafını iyi çekmek.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.