İki Bekar Ayakta Alkışlandı

İki Bekar Ayakta Alkışlandı

İzmir Devlet Tiyatrosu sezonu Konak Sahnesi'nde "İki Bekar" adlı oyunun promiyeri ile açtı. İzleyicilerden tam not alan komedi oyunu ayakta alkışlandı

Mehmet ÖZDOĞRU- İzmir Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi "İki Bekar" oyunuyla perdelerini açtı. Karşıyaka Sahnesi'nde ise "Annemin Son Çılgınlıkları" sahne almaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle oyunlar öncesinde salonlar dezenfekte edildi. Boş olan koltuklar şık kostümlü kadın ve erkek görselleriyle giydirildi. Salona izleyiciler tek tek ateşleri ölçülerek alındı.

Amerikalı oyun/televizyon/şarkı sözü yazarı Sam Bobrick'in kaleme aldığı” Two Single People” adlı oyundan uyarlanan İki Bekar'ın çevirisi Ekin Tunçay Turan tarafından yapıldı. M. Sadık Yağcı yönetiminde Burcu Aksakal ve Serkan Kunter harikalar yaratırken, ikiliye Fatma Koru, Deniz Burak Mersinli, Gizem Güneri, İlkem Şahiner dansları ve şarkılarıyla renk kattı. İzleyicilerde olumlu tepkiler alan oyun, ayakta alkışlandı.  

6f8a8130.jpg

KAÇAN KOVALANIR

2 perdelik oyunda bu kez kadın kovalıyor. Kafadan çatlak bir kadının takibe aldığı adamı bıktırana kadar kovalamasını anlatan oyunda olaylar bir düğün davetinde, bir restoranda, bir stadyumda, bir kafede, bir kıyafet balosunda ve bir telefon kulübesi önünde gerçekleşiyor. Kadın vazgeçtiğinde ise, adam ona ihtiyacı olduğunu anlıyor. Hayli komik kovalamaca izleyicilere de bol kahkahalı ve keyifli iki saat vadediyor. İki Bekar, 19 Eylül'e kadar Salı, Perşembe, Cumartesi günleri Konak Sahnesi'nde, 22-24-26 Eylül'de Karşıyaka sahnesinde sahnelenecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.