İki bin kişiye aşure dağıtıldı

İki bin kişiye aşure dağıtıldı

İzmir Girişimciler Derneği Cuma namazı sonrasında aşure etkinliği düzenledi.

İzmir Girişimciler Derneği Cuma namazı sonrasında aşure etkinliği düzenledi. İki bin kişiye aşure dağıtıldı. Çamdibi semti Etçi Eren önünde düzenlenen aşure dağıtımına ilgi büyüktü.Siyasetçi sanatçı ve iş adamlarını buluşturan aşure etkinliğine  Bornova Kaymakamı  Mustafa Gündoğan, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ak Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, Mhp İlçe Başkanı İbrahim Yayla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Halk Eğitim Müdürü Ercan Arık, Muhtarlar Birliği Başkanı Erkan Güler ve muhtarlar, Stk başkanları ve İzmir'in sevilen sanatçısı Mikrop Hikmet lakaplı Hikmet Durmuş da katıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila vatandaşlara aşure ikram etti. İlk ikramı İzmir'in hayır sever ve renkli siması sanatçı Mikrop Hikmet'e oldu.

İzmir Girişimciler Dernek Başkanı Süleyman Dinçsever '' Muharrem ayının birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ederim.Birlik ve beraberliğe en çok şu zamanlarda ihtiyacımız var.Tüm halkımızın mübarek Muharrem ayı hayırlara vesile olsun." dedi.

Mikrop Hikmet ise '' Muharrem ayı islam inancında büyük bir yeri vardır. Birlik ve beraberliğe vesile olmasını arzu ederim."Hz. Hasan ve Hüseyin hepimizin canı, cananıdır. Muharrem ayı kan dökmenin haram kılındığı bir aydır. Bizler Muharrem ayını ve Kerbela’yı anlamak istiyorsak kardeşliğimize sahip çıkmamız gerekiyor.ama maalesef durum içler  acısı en çok islam dünyasında kan dökülüyor insanlar ölüyor.Dualarımız savaşların durması kanların dökülmemesidir'' dedi.

unnamed-(1)-034.jpgunnamed-047.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.