İki CHP'li Vekilin Bayramı Acı Doldu

İki CHP'li Vekilin Bayramı Acı Doldu

İki CHP'li milletvekiline bayramda anne baba acısı...

Kurban Bayramı'nda Cumhuriyet Halk Partili İzmir Milletvekili Atilla Sertel annesini ve Cumhuriyet Halk Partisi Deniz Milletvekili Melike Basmacı ise babasını kaybetti. Vekiller Kurban Bayramı acı haberlerle girdi. CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel annesini, Denizli Milletvekili Melike Basmacı ise babasını kaybetti. CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, babası Salih Basmacı'yı kaybetti. İnşaat Mühendisi Salih Basmacı bir süredir tedavi görüyordu.

Atila Sertel’in annesi Cemalile Sertel yaşamını yitirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel’in annesi Cemalile Sertel, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cemalile Sertel’in cenazesi, yarın (13 Eylül Salı) Eskişehir Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Eskişehir Asli Mezarlığı’na defnedilecek.

1934 doğumlu olan Cemalile Sertel’in Atila, Gülderen ve Gülçin isimli üç çocuğu bulunuyordu. Yaklaşık üç ay önce beyin kanaması geçiren Cemalile Sertel, beyin kanaması ve yaşına bağlı diğer hastalıkları nedeniyle yoğun bir tedavi görüyordu. CHP İzmir Milletvekili, İzmir Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Onursal Genel Başkanı Atila Sertel’in annesi Cemalile Sertel, bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü Özel Sincan Koru Hastanesi’nde yaşam savaşını kaybetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.