İki Şehrimizde Çatışma!

İki Şehrimizde Çatışma!

PKK iki şehrimizde askerle çatışmaya girdi

Bingöl ve Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK ve askerler arasınad çatışma çıktı. 1 PKK'lı öldürülürken 5 asker yaralandı.

Bingöl Karlıova'da bulunan Kara Cehennem Ormanları'nda PKK'lılar ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir köy korucusu yaralandı. Hakkari'de ise askere PKK'lılar tarafından ateş açıldı. Askerin teröristlere karşılık vermesiyle beraber çıkan çatışmada bir PKK'lı öldürüldü. Ölen PKK'lının yanında doçka silahı olduğu fark edilirken 5 asker ise çeşitli yerlerinden hafif yaralandı.

Hakkari'de sabah 07.00'de saldırı

Hakkari'nin Irak sınırına sıfır olan Çukurca ilçesinin Hantepe Mevkiinde operasyona çıkan askerlere sabah 07.00'da ateş açıldı. PKK'lı teröristler tarafından açıldığı belirlenen ateşte 5 asker yaralanırken bir PKK'lı ölü olarak ele geçirildi. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatılırken yaralı askerler bölge hastahanesine kaldırıldı.

Bingöl'de özel güvenlik bölgesinde çatışma

Korucuların da katıldığı ve Bingöl Valiliği tarafından özel güvenlik bölgesi ilan edilen Kara Cehennem Ormanları'nda bir grup PKK'lı teröristle sıcak temas sağlayan askerler PKK ile çatışmaya girdi. Çatışmada bir köy korucusu yaralandı. Korucunun durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.