İl Başkan Yardımcısı Şahin'den Başkan Aslanoğlu'na gönderme

İl Başkan Yardımcısı Şahin'den Başkan Aslanoğlu'na gönderme

Meşru-gayrimeşru tartışmaları kent siyasetine de sıçradı. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, "Yüzsüzlüğün tarifini soran olursa CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu gösterin!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, “Siyasi mücadelenin bir ahlakı vardır. Muhalefet tabii ki görevini yapacak. Ahlaki temellere dayanan eleştiriler tabii ki başımızın üzerindedir. Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri adapsız ve ahlaksızdır” sözlerini eleştirdi. Polat, “Siz de yalan montaj ve kasetlerle, imalatlarla milletimizin en mukaddes duygularını sömürerek tamamen ahlaki ve siyasi meşruiyeti olmayan bir seçim sonucu yarattınız. Sonuna kadar gayrimeşru iktidarınızın yüzüne bu hakikati haykırmaya devam edeceğiz. Bu seçimler siyasi ve ahlaki meşruiyeti olmayan seçimlerdir” diye konuştu.

"MEŞRU DEĞİLSİNİZ"

Polat ve Çelik arasındaki gerilim sürerken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından, "Evet, ahlaki ve siyasi açıdan meşru değilsiniz. Yalanlarla, kurgu videolarla milleti kandırdınız. 1982 Anayasasının aldığı %91.37’lik kabul oyu, o anayasayı nasıl meşrulaştırmadıysa; sizde meşru değilsiniz" ifadelerine yer verdi.

İZBETON HATIRLATMASI

Aslanoğlu'nun paylaşımına AK Parti'den yanıt gecikmedi. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, CHP'li Aslanoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, 'İZBETON' hatırlatması yaptı.

sefa-sahin.jpg

"AHLAK FUKARALARI"

Şahin'in açıklamaları ise şu şekilde;

"Yüzsüzlüğün tarifini soran olursa CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu gösterin! Mesela, 12. seçim yenilgisi alan Bay Kemal'i adeta seçim kazanmış gibi lanse ederler, girdiği her seçimde milletimizin desteği ile kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı meşru görmezler. Zaten onların onayına ihtiyaç yok meşru olmaya ama eşek derisi gibi yüzleri olduğu için gerçekler karşısında kızarma da olmaz yüzlerinde! Kaseti Bay Kemal denilen Genel Başkanınıza sorun, nasıl eski Genel Başkanınız Deniz Baykal'ın ayağını kaydırıdığını herkes iyi bilir. Size gelince Şenol Aslanoğlu, biraz onurunuz ve gururunuz varsa İzmirli hemşehrilerimize kentsel dönüşüm adı altında beton ve demir yolsuzluğunun hesabını verirsiniz… Ahlak fukaraları sizi!"

aslanoglu-ndan-kestelli-ve-yorgancilar-a-tobb-15981873-amp-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.