İl Emniyet Müdürü Şahne, şehit yakınları ile bir araya geldi

İl Emniyet Müdürü Şahne, şehit yakınları ile bir araya geldi

İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna iftar yemeği düzenledi.

Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bayraklı Arena’da AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan’ın katılımıyla şehit yakınları, gaziler ve aileleri onuruna iftar yemeği düzenleyen İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, şehit ve gazi ailelerinin çok kıymetli olduğunu belirten ve her koşulda yanlarında olduklarını kaydetti.

2.jpeg

İftar yemeğinde konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı Kan “Bu vatan uğruna canını feda eden şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle aynı masada yan yana bulunmaktan dolayı onur duydum. Ayrıca Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Şahne’ye nazik daveti için teşekkür ederim.” dedi.

3.jpeg

İzmir İl Emniyet Müdür Mehmet Şahne programda yaptığı konuşmada, “Devletimizin birliği ve beraberliği uğuruna mücadele ederken gözünü kırpmadan şehadete yürüyen bütün aziz şehitlerimizi de sizlerin huzurunda saygıyla minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum.” dedi.

4.jpeg

Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeği Mevlid-i Şerif okunmasının ardından sona erdi.

7.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.