İLAÇ DEME BASİTE İNDİRGEME

İLAÇ DEME BASİTE İNDİRGEME

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Davut Enes Topçu ve Sinem Sarı, sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Davut Enes Topçu ve Sinem Sarı’ın gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesiyle kullanılmayan ilaçları toplayarak bireylerin bu konuda bilinçlenmesini sağlarken topladıkları ilaçları da uygun şekilde değerlendirdiler.

669425e337284530a562ca797acbe22d.jpg

Uşak Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Davut Enes Topçu ve Sinem Sarı’ın Orhan Dengiz Anadolu Lisesi, Uşak Lisesi ve Sait Sabri Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdikleri Kullanılmayan ilaçları toplama ve değerlendirme projesiyle lise öğrencilerine ilaçların çöp olmadığı, kullanmadıkları ilaçların tarihi geçmemiş ise ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabileceği, tarihi geçmiş ise imhaya gönderilmesi gerektiği bilincini kazandırmayı amaçladılar.

2 Nisan – 27 Nisan arasında gerçekleştirilen proje kapsamında yedi yüzün üzerinde ilaç toplanarak bu ilaçlar tarihleri kontrol edilerek tarihi geçmişler ihmaya tarihi geçmemişler ise uygun şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere sağlık ocaklarına teslim edildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.