İlayda Özer, Ersin Güloğlu ile röportaj yaptı!

İlayda Özer, Ersin Güloğlu ile röportaj yaptı!

Fantazi Müzik Sanatçısı Ersin Güloğlu, İlayda Özer'in Röportaj Konuğu oldu. 

İşte o röportaj;

Öncelikle BİR DELİNİN DELİSİYİM gerçekten çok başarılı bir çalışma olmuş Hayırlı Olsun..Nasıl oluştu bu parça bir hikayesi varmı? Ve klip nerde çekildi?

BİR DELİNİN DELİSİYİM çok güzel akıcı ve bir o kadarda duygu yüklü bir eser oldu yani hem hareketli hemde duygusal ikisi bir arada keyifli bir çalışma oldu klipte öyle... Söz müzik ENVER ÇELİK'E ait aranjörlüğünü ERCAN BAL klip yönetmenliğini FEYZULLAH YILDIRIM Kurgu görüntü ve senaryo bana ait olan bir çalışmayı sevenlerimizin beğenisine sunduk...Eserin adı BİR DELİNİN DELİSİYİM olunca haliyle adrenalin dolu ve renkli  değişik bir şey kurgulamak zorundaydım.Kurgunun en önemli parçası herkes tarafındanda ilgi gören ata biniş sahneleriydi...Oldukça ilgi gördü Gebzenin Pelitli köyünde bulunan At Ve Sanat Binicilik Klubünde çekimi gerçekleşen bu klip 15 saatlik bir sürede çekildi ..Klibimizde emek veren başta  klübün sahipleri HÜSEYİN  KUTAN ALPASLAN KOTAN  başından sonuna kadar klip haricinde Binicilik Eğitimlerimi aldığım ERDİNÇ GÜLTEKİN abime MEHMET KELEŞE ve tüm arkadaşlara sonsuz Teşekkürlerimi senin aracalıgınla sunuyorum..

img-20201207-wa0097.jpg

Anadoluda doğup büyüyen her insan aslında biraz müzik aşığıdır,bizde çocukluktan bu yana halk ozanları ile  büyüyüp beslenmişiz,halk müziği ile başlayan yolculugum daha sonrasında farklı tarzlarda devam etti,18 yaşından  bu yana profesyonel olarak müzikle ilgiliyim.36 yaşındayım müzik haricinde 8 yıl tv programları son 6 yıl halen devam eden radyo hayatım var..

Bu şarkıda yaşadığım heyecanı ve insanların ilgisini yıllar önce okumuş olduğum sözü ve müziği rahmetli ustamız YUSUF HAYALOĞLUNA ait GÜCENDİ YÜREĞİM adlı eserle yaşamıştım...Ama o şarkı ile bu şarkı arasında da çok şarkıya imza attım yani herkes sevdiği şarkıyı benimsedi,ama topluluk bu iki şarkı üzerinde nedense çok durdu buda haliyle beni çok mutlu etti .. Zorlu süreç sıkıntılı günler tüm konserlerimiz mecburen iptal olurken programlarımıza gidemezken malesef üretim durmamalı ben üretmeye devam edeceğim...

Şimdiki yeni isimleri müzikleri nasil buluyorsunuz?

Son yıllarda çok başarılı genç yorumcu arkadaşlarımız var kaliteli işler çıkarıyolar kısacı güzel hoşuma gidiyor ve umutluyum..

img-20201207-wa0087.jpg

Sevenlerin ERSİN GÜLOĞLUNU sanatın başka dalında da görebilecekler mi yoksa sadece müzik mi?

Müzik haricinde kliplerimde oyunculugumun ıyi oldugunu söylüyorlar..Belki oyuncu olabilirdim tekliflere açığım.. 

ERSİN GÜLOĞLU özel hayatında nasıl biridir?

Özel hayatımda sakin bir yapım vardır bestelerimle ilgilenir doğayı çok sever arada at biner arkadaşlarımla güzel paylaşımlar yaparız..

img-20201207-wa0085.jpg

Sahnenizi paylaşmak istediğiniz bir isim var mı?

SİBEL CAN ile aynı sahnede olmak en büyük hayalimdi..2018 de bir Almanya konserinde bu gerçekleşti..Hiç Bir Hayal Uzak Değildir...Ayrıca Rahmetli SEYFİ DOĞANAYIN akrabası olurum.Kendisi Halamın eşidir..Kendisinden ÇOK feyz almışımdır... Bu güzel sohbet için çok teşekkür ederim Değerli ses sanatçısı ERSİN GÜLOĞLUNA başarıların daim olsun ...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum