İlçe başkanından belediye başkanına afişli protesto

İlçe başkanından belediye başkanına afişli protesto

MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, ortağı olduğu kafenin önündeki güneşliğin yıkımını gerçekleştiren Güzelbahçe Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi afişle protesto etti.

MEDYA EGE - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, ortağı olduğu La Viento Kafe'nin önünde yer alan güneşliğin usülsüz bir şekilde yıkımını gerçekleştiren Güzelbahçe Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi, 'Fırtınanın yıkamadığını Güzelbahçe Belediyesi yıktı... Teşekkürler..." yazılı afişle protesto etti.

whatsapp-image-2024-01-17-at-14-25-24-1.jpeg

2 ay önce İzmir'de yaşanan deniz taşkını sonrası, söz konusu güneşliğin yıkılmadığını ancak Güzelbahçe Belediyesi'nin herhangi bir hukuki gerekçe göstermeden yıkım yaptığını ifade eden Başkan Şahin şunları söyledi:

whatsapp-image-2024-01-06-at-10-28-34-2.jpeg

"Fırtınanın ve deniz taşkınının yıkamadığı Milli Emlak'ın yerini, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, kepçe ile yıktı. Aslında kepçeyi kafenin ön tarafına değil, Güzelbahçe'de oturan ve burada çalışan gençlerimizin ekmeğine, işine vurdu. İşçiler işinden oldu. Bizler Güzelbahçe Belediyesi ve belediye başkanına hakkımızı helal etmiyoruz."

whatsapp-image-2024-01-17-at-14-25-24-3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.