İLÇELERDEKİ ALTYAPI SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR

İLÇELERDEKİ ALTYAPI SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR

MASKİ, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de 3 bin 800 metrelik hat inşa ediyor.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktayı koymasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de 3 bin 800 metrelik hat inşa ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği projeleriyle il genelinde daha sağlam, güvenli ve kullanışlı altyapı sistemleri kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Kula ilçesinin Ayvatlar Mahallesi’ndeki altyapı dönüşümüne de hız kazandırdı. Mahalledeki 2 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı imalatını tamamlayan MASKİ ekipleri, içme suyu çalışmalarına da start verdi. Ayvatlar’ın eski ve sağlıksız içme suyu şebekesinin yerine, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından 3 bin 800 metrelik hat sıfırdan inşa ediliyor. Mahallenin altyapısının tamamen yenilenmesinden mutlu olduklarını belirten Ayvatlar halkı da verilen hizmetler için Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Ayvatlar Mahalle Muhtarı’ndan Başkan Ergün’e teşekkür

Mahallelerindeki altyapı sorunlarının çözüme kavuşmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Ayvatlar Mahalle Muhtarı Yunus Yavru, “Mahallemizin altyapısı çok eskiydi. Özellikle içme suyumuzda büyük sıkıntılarımız vardı. Evlerimize su rahatlıkla ulaşmıyordu. Şimdi hepsi tek tek gideriliyor. Bize bu hizmetlerin gelmesinde emeği olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile Genel Müdür Yardımcılarından da Allah razı olsun, taleplerimizle çok ilgilendiler. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun da sağolsun bize hep destek verdi, çalışmaları takip etti. Şahsım ve mahallem adına tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.