“İleri Excel” eğitimleri başladı

“İleri Excel” eğitimleri başladı

Kariyer Amazon projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası işbirliği ile “İleri Excel” eğitimlerine başladı.

KARİYER AMAZON VE İBB MESLEK FABRİKASI İŞBİRLİĞİ İLE İLERİ EXCEL EĞİTİMİ BAŞLADI


Smyrna İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği (SİMKAD) projesi olan, Goethe Institut İzmir´in katkıları ile ErnstReuter Vakfı´nın desteklediği kadın istihdamını arttırmak için hayata geçen Kariyer Amazon projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası işbirliği ile “İleri Excel” eğitimlerine başladı. 

Kursiyerler kurs sonunda MEB onaylı sertifika alacaklar

Kariyer Amazon’un proje paydaşı da olan İBB Meslek Fabrikası eğitmenleri tarafından verilen İleri Excel eğitiminde kursiyerler, Excel ile elektronik tablolama ve Excel ile VBA programla olarak iki modül halinde eğitim alacaklar. İzmir Büyükşehir Belediyesi Çamdibi Kurs Merkezi’nde başlayan ve 1 ay sürecek olan eğitimin sonunda ise kursu tamamlayanlara Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika verilecek. 

İleri Excel eğitimi alan kursiyerler kariyerlerinde bir adım önde başlangıç yapmak ve mevcut kariyerlerinde bir adım daha yükselebilmek için İleri Excel eğitiminin kendileri için oldukça önemli olduğunu söylediler. Eğitime güzel bir başlangıç yaptıklarını belirten kursiyerler bir ay sonunda çalışma yaşamlarında bir eksiği daha tamamlamış olacaklarını ifade ettiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.