İlham Aliyev'den sert açıklamalar! "Topraklarımızı alacağız"

İlham Aliyev'den sert açıklamalar! "Topraklarımızı alacağız"

Azerbaycan Ermenistan'a karşı operasyonlarını devam ettirirken Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den yeni bir açıklama daha geldi. 

Aliyev, televizyonlardan canlı yayınlanan ulusa sesleniş konuşması yaptı.  Aliyev'in sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

Bugün Azerbaycan Ordusu Çaylı köyü, Yukarı güzlek köyü,Kıslak köyü,Garacalar köyü,Suleymanlı ve Sur köyleri ve Hadrud kasabasını işgalden kurtardı.  İki S-300 füze savunma sistemi yok edildi. Düşmanın elinde tek bir tane bile Azeri askeri teçhizatı yoktur. Bizim bazı bölgelerimizi ele geçirdikleri iddiaları yalandır. Bugün işgalden kurtarılmış topraklarda Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor. Azerbaycan bu vaziyetle, bu tehditlerle barışmayacak. Biz onlara yerini gösterdik. Onlar bizim gücümüzü gördüler. Kimin tabanlarını yalarsan yala, biz hak olundayız. Biz isteriz ki kan dökülmesin, çıkın gidin toprağımızdan. Biz toprağımızı geri alacağız. Bu tarihi şansı onlar kaçırmamalıdır.  Moskova görüşmelerinden sonra sahtekarlık edeceklerse kendileri pişman olacak. Topraklarımızı alacağız. Biz istiyoruz, sulh yoluyla alalım.

ERMENİ ORDUSUNUN PERİŞAN OLDUĞU ANLAR

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonlar devam ediyor. Operasyonların başarısında önemli rol oynayan Türk SİHA'ları yine sahneye çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.