İlk günde yüzlerce kişiyle buluştular

İlk günde yüzlerce kişiyle buluştular

Kitapların ışığı Antalya'da

AYZIT Yayınevi'nin yazarları Eylül Ayça Karakuş ve Gülbahar Kurtoğlu, Antalya'daki Kepez Kitap Fuarı'nın ilk gününde okuyucularıyla buluştu. Eylül Ayça Karakuş ve Gülbahar Kurtoğlu'nun birlikte gerçekleştirdikleri sunumu yüzlerce okur izledi.

1-357.jpg

Bu yıl ilk kez düzenlenen Kepez Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı. Türkiye'nin dört bir yanından yayınevleri ve yazarlar okurlarıyla Antalya'da buluştu. Ayzıt Yayınevi'nin yazarları da büyük buluşma için Antalya'daydı.

8-022.jpg

Eylül Ayça Karakuş yeni kitabı "Ne Çok Şey Var Bir Bilsen" in imza günü öncesinde, eğitimci-yazar Gülbahar Kurtoğlu ile söyleşi yaptı. Etkinlik öncesi kitap fuarını düzenlediği için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür eden Eylül Ayça Karakuş, yaptığı sunumda etkili iletişimi ve iletişim kurarken yaptığımız hataları anlattı. Gülbahar Kurtoğlu ise sunumunda okumanın önemini vurguladı.

6-040.jpg

KADINLAR BİZLERİN IŞIĞI

Eylül Ayça Karakuş ve Gülbahar Kurtoğlu'nu dinleyenler arasında Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri de vardı. Bedri Yalçın Eylül Ayça Karakuş'a teşekkür ederek, "Genç ve yetenekli yazarımız Eylül Ayça Karakuş Antalya'nın ve bizim gururumuzdur. Ayrıca çok iyi ve güzel bir annedir. Kadının toplumdaki yeri tartışılamaz. Kadınlar bizlerin ışığıdır. Toplum için fayda sağlayan, emeğiyle üreten kadınlarımıza destek olmalıyız" dedi.

4-185.jpg

YÜZLERCE KİTAP İMZALADILAR

Eylül Ayça Karakuş ve Gülbahar Kurtoğlu söyleşinin ardından Ayzıt Yayınevi standına geçti ve yüzlerce okurun kitaplarını imzaladı. İki yazar okurlarıyla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

2-323.jpg3-254.jpg

5-077.jpg7-001.png

9-016.jpg10-009.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.