İlkay Akkaya’dan Güzelbahçe’de Müzik Ziyafeti

İlkay Akkaya’dan Güzelbahçe’de Müzik Ziyafeti

Özgün müziğin öncülerinden Grup Yorum ve ve Grup Kızılırmak'ın solistlerinden ünlü sanatçı İlkay Akkaya, Güzelbahçe’de “Barışın türküleri” adı altında müzik ziyafeti sundu.

Güzelbahçe Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Güzelbahçe Şubesimedyaege

tarafından organize edilen konser, Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda gerçekleşti.  500 kişilik salon tıklım tıklım dolduğu için dinleyicilerin bazıları sahnenin önünde yerlere oturdu, bazıları da ayakta kaldı, bir kısım dinleyici ise salona giremedi.

CHP Parti Meclis Üyesi Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı konserde ünlü sanatçı İlkay Akkaya, dillerden düşmeyen şarkılarını  seslendirdi. Şarkı aralarında anlattığı anılarla programa renk katan Akkaya'nın söylediği bazı şarkılara  tüm salon koro halinde eşlik etti. Akkaya, Güzelbahçeli genç sanatçı Devrim Seyrek ile birlikte düet yaptı ve  “Telli Turnam” adlı türküyü seslendirdi.

“Barışın türküleri” adlı konser “Çav Bella”  ile son buldu.  Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.