İlkay Girgin Erdoğan: Geleneklerimize sahip çıkıyoruz

İlkay Girgin Erdoğan: Geleneklerimize sahip çıkıyoruz

Ayşe Yiğitler ve Kemal Alkış’ın oğulları Deniz’in sünnet düğününe katılan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, "İyi ki bu toprakların çocuğuyum ve iyi ki geleneklerimize bu kadar güzel sahip çıkıyoruz" dedi.

Nilda Altın Okay- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Ayşe Yiğitler ve Kemal Alkış’ın oğulları Deniz’in sünnet düğününe katıldı. Sünnet çocuğunun tel kırmalar, uçkurlar, iğne oyalı ipek krepler, örtüler ile süslenen odasını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Erdoğan, " Sadece bir sünnet düğününe değil, çocukluğuma da gittim aynı zamanda ve bir kez daha iyi ki bu toprakların çocuğuyum ve iyi ki geleneklerimize bu kadar güzel sahip çıkıyoruz" dedi.

fz34tbwxeaaee3p.jpg

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Değerli hemşehrilerim, Gerçekten çok güzel bir memlekette yaşıyor ve geleneklerimize sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz aylarda katıldığım, yoğun gündemden dolayı yeni paylaşma fırsatı bulduğum Sevgili Deniz’in sünnet töreninde bunu bir kez daha anladım. Sizler için özellikle çektiğim ve paylaşmak istediğim bu sünnet yatağı, hepimizin anılarında var öyle değil mi? Kimimizin kardeşi, kimimizin oğlu, kiminin yeğeni, kiminin komşusu… Vakti zamanında birçoğumuzun evinde kurulmadı mı bu yatak?

ilkay-girgin-erdogan.jpg

Çocuğumuza özel oda ve yatak hazırlamak, o odayı çeyiz sandıklarından çıkan, 2-3 nesil önceden kalma tel kırmalar, uçkurlar, ninelerimizin işlediği iğne oyalı ipek krepler, örtüler ile süslemek, yatağa dantel işlenmiş ipek örtü sermek, dışarıdan gelen davul sesi... Sadece bir sünnet düğününe değil, çocukluğuma da gittim aynı zamanda ve bir kez daha iyi ki bu toprakların çocuğuyum ve iyi ki geleneklerimize bu kadar güzel sahip çıkıyoruz. Ayşe Yiğitler ve Kemal Alkış’ın sevgili oğulları Deniz’in mezuniyet ve başarılarını da görmek dileğiyle…" ifadelerine yer verdi.

fz34thdx0aq8jly.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.