İlkay Girgin Erdoğan Karaburun Ildır imar planlarına dikkat çekti

İlkay Girgin Erdoğan Karaburun Ildır imar planlarına dikkat çekti

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçenin muhtarları ile bir toplantı yaparak Ildır Körfezi Özel Çevre Koruma Bölgesi (ÖÇKB) 1/25000’lik Nazım İmar Planını masaya yatırdı.

Medya Ege- Karaburun Ildır Körfezi Özel Çevre Koruma Bölgesi (ÖÇKB) 1/25000’lik Nazım İmar Planı ile ilgili Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ilçenin muhtarları ile bir araya geldi.

Süreçle ilgili muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan İlkay Girgin Erdoğan, söz konusu imar planı süreçlerinin iyi takip edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

ust1.jpg

"SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ"

Başkan Erdoğan konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Değerli Hemşehrilerim, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hazırlanarak askıya çıkarılan Karaburun Ildır Körfezi Özel Çevre Koruma Bölgesi (ÖÇKB) 1/25000’lik Nazım İmar Planı’na ilişkin görüşlerimizi ve itiraz noktalarımızı ilçemizde görev yapan muhtarlarımızla paylaştık. Bu konuda tüm yurttaşlarımızın ve hemşehrilerimizin süreci dikkatle takip etmesini rica ediyoruz. İlçemizin, bizlerin ve çocuklarımızın geleceğini ilgilendiren ve GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN bu sürecin en verimli şekilde, ilçemizin doğal dokusunu azami ölçüde koruyacak içerikte tamamlanması en önemli dileğimiz… Saygılarımızla…"

ust11111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.