İlkay Girgin Erdoğan: Sporcu gençlerimiz bizi gururlandırdı

İlkay Girgin Erdoğan: Sporcu gençlerimiz bizi gururlandırdı

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 2022 Avrupa Okullar Santranç Şampiyonasında ödül alan Karaburunlu öğrencileri tebrik etti.

Medya Ege- Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında ödül alan Karaburunlu gençlerle buluştu. Gençlerle duyduğu gururu dile getiren Başkan Erdoğan "Karaburun’umuzun pırıl pırıl gençleri bizleri gururlandırmaya devam ediyor… Rodos adasında gerçekleşen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası’nda Karaburunlu lisanslı sporcumuz Ela Keskiner “13 Yaş Kızlar” kategorisinde Avrupa dördüncüsü ve Türkiye ikincisi oldu. 7 yaşında satranç oynamaya başlayan başarılı evladımız, ülkemizi yurt dışında 3 kez temsil ederek il, ilçe, ulusal ve uluslararası, yöresel ve özel turnuvalar ile birlikte toplamda 61 kupa ve 150 madalya kazanarak başarılarına başarı kattı. Ülkemiz ve ilçemiz adına böyle gurur verici bir başarıya imza atan Ela’yı tebrik ediyor, babası Murat beye ve annesi Sevim hanıma da böyle bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ust.jpg

TÜRKİYE'Yİ GURURLANDIRDILAR

20-30 Nisan tarihlerinde Yunanistan'ın Rodos Adasında gerçekleşen 2022 Avrupa Okullar Santranç Şampiyonasında Türkiye 16 madalya alarak bir tarih yazmıştı. Şampiyonayı ülke şampiyonu olarak tamamlayan genç sporcular 5 altın, 6 gümüş, 5 bronz toplam 16 madalya ile En Başarılı Ülke Ödülünü de almıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.