İLKNUR GÜLEBAŞ İLE BAŞARI-YORUM KANAL 34 EKRANLARINDA

İLKNUR GÜLEBAŞ İLE BAŞARI-YORUM KANAL 34 EKRANLARINDA

İlknur Gülebaş, "Başarı-yorum" isimli programının ilk konuğunu ekranlarda ağırladı.

Kanal 34 ekranlarında yepyeni bir formatla haftaiçi Perşembe günleri 13.00- 14.00 saatleri arasında izleyici karşısına çıkan İlknur Gülebaş, "Başarı-yorum" isimli programının ilk konuğunu ekranlarda ağırladı. 

fb_img_1507125373207.jpg

45 dakikalık canlı yayının konuğu olan Bioenerji Uzmanı Aysu Gülcan Ebe, pozitif ve negatif düşüncelerin ruhumuzda yarattığı etkileri dile getirdi. Bioenerji'nin tanımını yaparak "Kimlere uygulanabilir, yan etkileri var mıdır?" sorularına cevap veren Aysu Gülcan Ebe Bioenerji'nin bilinmeyen birçok yönünü anlattı. Ruhsal çözülüm şifa terapisine dikkat çekerek, insan ruhunun geçmişten bugününe kadar taşıdığı olayların kordon bağı sistemiyle kesilerek özgürlüğe kavuşturulmasının mümkün olduğunu söyledi. Bilinçaltına attığımız düşüncelerin zamanla birikerek ruhumuzda yarattığı ve çıkılmaz hale getirdiği duyguların patlama noktasına gelebileceğini vurgulayarak kişinin kendisinde olan ruhsal çöküntüyü farketmesi gerektiği bilgisini paylaşarak toplumda farkındalık yarattı. 

fb_img_1507125381086.jpg

İzleyiciler tarafından ilgi gören Başarı-yorum programı, Aysu Gülcan Ebe'nin keyifli sohbeti ve izleyicilere vermiş olduğu özel mesajlarıyla son buldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.