İlter ve Bozkurt reytinglerde çakıldı

İlter ve Bozkurt reytinglerde çakıldı

Esra Erol ve Zuhal Topal’ın yapımcı ile mahkemelik olmalarının ardından şimdi de aynı yapım şirketi tarafından yapılan izdivaç programının loca adayları programın perde arkasını ifşa etti.

İlk olarak 2015 yılında Esra Erol’un yapım şirketi Artı Film ile arası bozulmuş; Erol’un yaptığı seslendirmeden kazandığı paradan yapım şirketinin pay istemesi, yapımcı Zeynep Peker’in sunucuya attığı mesajlar taraflar arasındaki ilişkiyi dönüşü olmayan bir yola sokmuş, taraflar mahkemelik olmuşlardı.

 
Bu yıl Zuhal Topal mahkemeye verdi
 
Ardından bu yıl Zuhal Topal bir basın açıklaması yayınladı ve yapımcı firma Artı Film ve Soho Film tarafından “Zuhal Topal’la” isimli programda uzun süredir manevi haklarına ve sanatçılık haklarına özen gösterilmediği, alacaklarım ödenmediği ve avukatı kanalı ile yapımcılar aleyhine mahkemeye müracaat ettiğini duyurdu.

Loca adayları tek tek açıklıyor

Sunucuların ardından aynı yapım şirketi tarafından yapılan izdivaç programının loca adayları da programın perde arkasını ifşa ederek, paralarını alamadıklarını açıklamaya başladılar.

Loca adaylarından Naz’ın ardından Nurlana da parasını alamadığını şu sözlerle duyurdu: "Her şey senaryoydu. O kadar süre gidip, ekranda boy göstermemize rağmen paramızı alamadık."

Aynı yapım şirketi ile ilgili sular durulacağa benzemiyor…

İlter ve Bozkurt’un yerine sunucu arıyorlar

Şimdilerde kulislerde konuşulan ise; Artı Film’in, yeni sezon için anlaştığı Balçiçek İlter ve Yasemin Bozkurt’la problem yaşadığı yönünde… Farklı kanallarda yayınlanan programların reyting yarışında çakılmasını sunuculara bağlayan yapımcılar, İlter ve Bozkurt’un yerine sunucu aramaya başlamışlar bile..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.